ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

20 Δεκεμβρίου 2009

"Για ξαναπέστο μωρ' τσούπα μ', δεν το κατάλαβα !...."


-"...Προαγωγή της έννοιας της πολυπολιτισμικότητας και εξοικείωση των Αθηναίων με την πολιτισμική διαφορετικότητα και ποικιλομορφία της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας..."

-Εμμ ! εετσι πέεσμου , ...να το καταλαάβωωω ! ...

Νεα πανηγύρια για τους λαθρομετανάστες απο το Υπουργείο Εσωτερικών

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης νέα πανηγύρια κάνει το υπουργείο εσωτερικών για τους λαθρομετανάστες. Κεντρική ομιλήτρια η Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Σκοπός της εκδήλωσης, οι μετανάστες να νιώσουν "σαν το σπίτι τους" με σκοπό να εγκατασταθούν εδώ ! Αντί λοιπόν να προσπαθούμε να τους δώσουμε κίνητρα να φύγουν, κάνουμε ακριβώς το αντίθετο και όλα αυτά με χρήματα του Ελληνικού λαού!
Σκοπός της εκδήλωσης όπως θα διαβάσετε, η εξοικείωση των Αθηναίων με την πολιτισμική διαφορετικότητα και ποικιλομορφία της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, μέσω της επαφής τους με τις παραδόσεις, την τέχνη, και τον πολιτισμό των χωρών προέλευσης των μεταναστών.
Δηλαδή είμαστε τόσο φτωχοί πολιτιστικά που πρέπει να πάρουμε πολιτιστικά στοιχεία από τους σομαλούς και τους αφγανούς (πως να κλεβετε, να μετεαφέρετε ναρκωτικά, να σφάζετε κτλ). Θα πρέπει βέβαια να εξοικειωθούμε και με τους μελλοντικούς συμπολίτες μας!
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Εκδήλωση αφιερωμένη στους μετανάστες από το υπουργείο Εσωτερικών.
Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνεται , με πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών , μια εκδήλωση αφιερωμένη στους μετανάστες. Πρόκειται για την Ημέρα του Μετανάστη στις 18 Δεκεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κουμουνδούρου. Τον επίσημο χαιρετισμό προς την εκδήλωση θα απευθύνει η Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Η εκδήλωση θα ενισχύσει τη δημιουργία ενός κλίματος συνεργασίας μεταξύ των ίδιων των μεταναστών και μεταξύ μεταναστών και γηγενών, αναδεικνύοντας...συγκεκριμένα πολιτισμικά στοιχεία (μουσική, χορός, κουζίνα) διαφόρων χωρών προέλευσης των μεταναστών, με στόχο την προβολή της διαφορετικότητας και της πολιτισμικής τους ταυτότητας.
Με πυρήνα και επικοινωνιακό όχημα το μήνυμα "Feels Like Home" / "Σαν Στο Σπίτι Σας", η εκδήλωση θα συνθέσει ένα ψηφιδωτό παράδοσης και πολιτισμού εμπνευσμένο από την κουλτούρα των διαφόρων χωρών προέλευσης των μεταναστών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
" Φεστιβάλ μουσικής, με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων από τις χώρες προέλευσης των μεταναστών που συμμετέχουν στην εκδήλωση.
"Φεστιβάλ κουζίνας με την προετοιμασία, παρουσίαση και κατανάλωση παραδοσιακών φαγητών και προϊόντων των χωρών προέλευσης των μεταναστών που συμμετέχουν στην εκδήλωση.
" Bazaar έργων τέχνης με την προβολή των έργων παραδοσιακής τέχνης των χωρών προέλευσης των μεταναστών, με στόχο τη διάδοση στοιχείων της κουλτούρας και του πολιτισμού τους.
Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση θα έχει ως στόχο την προαγωγή της έννοιας της πολυπολιτισμικότητας και την εξοικείωση των Αθηναίων με την πολιτισμική διαφορετικότητα και ποικιλομορφία της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, μέσω της επαφής τους με τις παραδόσεις, την τέχνη, και τον πολιτισμό των χωρών προέλευσης των μεταναστών.

Σημείωση δική μου : Τα σχόλια δικά σας.....

Δειτε πολιτισμός  ΕΔΩ 
απο Ελλήνων Αφύπνιση

2 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

pros to blog sas.....eimaste ena neo blog pou ksekinisame prin peripou 40 imeres efxomaste kai elpizoume kai sti diki sas stiriksi...eimaste pamta sti diathesi sas gia oti xriastite
sas efxaristoume ek ton proteron..
www.ksipnistere.blogspot.com

Ιωάννης είπε...

Καλή σας μέρα !
Θα εχετε τη στήριξή μου, αν και απ' οτι βλέπω δεν τη χρειάζεστε..
Πάτε πολύ καλά !
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και σας ευχομαι Καλά Χριστούγεννα !

Θα τα ξαναπούμε !

Χρόνια Πολλά !