ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

12 Μαρτίου 2010

Εκεί ειναι Γαλλία...δεν ειναι "παίξε-γέλασε"....

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ... ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (!!!) ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ....

Η κοινοβουλευτική επιτροπή του Γαλλικού Κοινοβουλίου, της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. André Gerin (παραπλεύρως φωτογραφία), βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος Γαλλίας και δήμαρχος της πόλεως Vénissieux, θα υποβάλλει (υπέβαλλε) στις 26 Ιανουαρίου την ομόφωνη πρόταση της επιτροπής προς την Γαλλική Εθνοσυνέλευση για την απαγόρευση της «μπούρκας» σε όλη την Γαλλική επικράτεια. Σε σημερινή συνέντευξή του ο κομμουνιστής βουλευτής, διερμηνεύοντας τις απόψεις όλων των μελών της επιτροπής είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα παραθέτουμε στην συνέχεια:   Υπάρχουν καθημερινώς στην Γαλλία καταστάσεις για τις οποίες δεν «είχαμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος» που δημιουργούν. Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη την έννοια της δημοσίας τάξεως και τις σχέσεις των ανθρώπων. Το να καλύπτει κάποιος το πρόσωπό του δεν είναι κάποια μορφή ενδύσεως, είναι κάτι σαν σάβανο, που υποδηλώνει την άρνηση της ταυτότητας και της προσωπικότητας. Η σαρία δεν είναι αποδεκτή σε οποιοδήποτε μέρος της Γαλλίας. Η μπούρκα είναι το ορατό μέρος της πλημμυρίδας του ολοκληρωτισμού του θρησκευτικού φανατισμού.

Επί έξι μήνες, όσο διήρκεσαν οι εργασίες της επιτροπής, ανακαλύψαμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο απ’ ότι είχα εκτιμήσει αρχικώς. Σε πολλές μεγάλες επιχειρήσεις δημιουργούνται θρησκευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις ή οργανώσεις εθνοτήτων, οι οποίες εγείρουν αιτήματα για την κατάργηση της «μεικτής» εργασίας, ή την επιβολή της ενδυματολογικής προτίμησης των γυναικών. Σε ορισμένα σχολεία το 50% των ανηλίκων μαθητριών, έχουν ζητήσει απαλλαγή από την γυμναστική ή από το κολυμβητήριο, ενώ μεγάλη μερίδα των μαθητών αρνούνται την παρακολούθηση του μαθήματος της ιστορίας και των φυσικών επιστημών. Οι καθηγητές, μας εκλιπαρούσαν να τους βοηθήσουμε. Στα νοσοκομεία οι άνδρες γιατροί προπηλακίζονται ή και απειλούνται από τους άνδρες που συνοδεύουν γυναίκες με μπούρκα κλπ. Οι μουσουλμάνοι αυτοί ΑΠΑΙΤΟΥΝ να εξετασθούν οι γυναίκες ασθενείς από γυναίκες γιατρούς.
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΡΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ. Πρέπει το Ισλάμ να γίνει συμβατό με την δημοκρατία.
Αυτή είναι η θέση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Γαλλίας. Αν λοιπόν ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος στην Γαλλία αποτελείται από ακροδεξιούς, σύμφωνα με τον κ. Γ. Παπανδρέου, τότε το μόνο που μου μένει είναι, αφού συμφωνώ απολύτως με τις απόψεις τους, να αποδεχτώ και εγώ αδιαμαρτύρητα, αν όχι και με τιμή τον τίτλο του ακροδεξιού.

Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να δραστηριοποιηθείτε διότι τα χειρότερα έρχονται.

Σταύρος Κ.
 
Σημείωση δική μου: Ρε μπάς κι έχει τίποτα το νερό που πίνουνε τούτοι οι δικοί μας και πάνε κόντρα με όλον το πολιτισμένο κόσμο; Δεν εξηγείται διαφορετικά ! Η μήπως ...οι πολιτισμένοι κομμουνιστές λειτουργούν....ακροδεξιά !
Ι.Β.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: