ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

28 Φεβρουαρίου 2010

Πολιτογράφηση μεταναστών είπατε;

Πολιτογράφηση Μεταναστών είπατε;

Θα μου πείτε, τι θέλει η πανέμορφη, δεν λέω, φωτογραφία της οικογενείας Γλύξμπουργκ σε αυτό το blog; Μα, τι άλλο, για.. μάθημα, αγωγής του Πολίτου!
Η πεμπτουσία της υποκρισίας!! Γιουχαΐσαμε και αρνηθήκαμε το διαβατήριο και την ιθαγένεια στον
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ, σπουδαγμένο στην Ελλάδα, απόλυτο κάτοχο και γνώστη της ελληνικής, παρόντα στη χώρα "πέραν, όχι της μιάς, των τριών γενεών"..
Πρωτοστατήσαμε στη λύση του πολιτειακού, με σύνθημα την καταγωγή της μητέρας του.. (πάρ' τη μάνα σου και εμπρός), που παρεπιπτόντως μιλούσε καλύτερα ελληνικά από την κυρία μητέρα,
Margaret..
Είμαστε, εντελώς παράδοξα, άνετοι με τον Φιξ, τον Έβερτ, τον Ροζενστάιν, τον Λιάπη, τον Αρβανίτη,τον Σημίτη κλπ κλπ. με ό,τι όνομα δηλώνει δηλαδή καταγωγή, αλλά μας ενοχλεί το δικό του..
Έχουμε ευαισθησίες σε ό,τι "μπλέ" ειδικά στο ρουαγιάλ και καμμία στο μαύρο...
Η κυβέρνηση αυτή, λοιπόν που ψηφίσανε οι Ελληνες Πολίτες και που διαδέχεται στην εξουσία μια χρυσή μετριότητα, δυστυχώς, αντί να κόπτεται μόνο για την περίφημη "κρίση", στην οποία πιθανώς συνέβαλε τα μάλα από την εποχή του Χρηματιστηρίου, στην αναμπουμπούλα, προωθεί βιαστικά το περίφημο νομοσχέδιο για τους μετανάστες..
H σομαλή πόρνη λοιπόν και η μαντήλοβα μουσουλμάνα κυρία, θα γίνει συμπατριώτισσα της.. Μπουμπουλίνας, της κυρίας Δραγώνα, όποιας κυρίας αισθάνεται τόσο ασφαλής μακριά τους, μένοντας στην Εκάλη, στο Κολωνάκι, στο Διόνυσο ή την Κηφισιά.. Α, και ο Πακιστανός που έκαψε τα καταστήματα στην Γ΄Σεπτεμβρίου και με λύσσα κατέβαζε τους υαλοπίνακες ανύποπτων καταστηματαρχών, ενίοτε δε ληστεύει φορολογούμενους πολίτες, στα σπίτια τους ή στα καταστήματα, θα πολιτογραφηθεί "αδέρφι" τους..
Οι Αχμέτ οι Κουρτσούκου, οι Σαριν , οι Καρζάι, οι Συριάεβα, οι Ζάγκ, οι Γιόχαν και οι Λι δεν μας ενοχλούν, τουλάχιστον όσο οι Γλύξμπουργκ , μπορούν να πολιτογραφηθούν, να αφομοιωθούν να γίνουν..
Έλληνες. Αλήθεια, γιατί όχι απευθείας πολίτες της Ε.Ε.; Συμπατριώτες της Μέρκελ και του Σαρκοζί;
Λοιπόν ήρθανε αυτές οι ψυχές εδώ, επειδή το κράτος και οι αρμόδιοι υπάλληλοί του δεν έκαναν την δουλειά τους, δεν φύλαξαν τα σύνορα, ή ακόμα χειρότερα χρηματίστηκαν. Κάποιοι επίσης, πλούτισαν εις βάρος τους κατά τη μεταφορά τους, για την ετοιμασία των χαρτιών παραμονής τους.. Κάποιοι ίσως αρμόδιοι, χρησιμοποίησαν κοινοτικά κονδύλια χάριν τους, να κλείσουν άλλους λογαριασμούς πιθανώς και έτσι οι Ξένοι, μας..ξέμειναν..Ψυχές όχι φορτία..
Κάποιοι φτιάξανε κέντρα υποδοχής, έγιναν εγκαίνια μάλιστα τύπου Μαυρογιαλούρου, ξέρετε φάγανε, ήπιανε κλπ Οι δύστυχοι όμως, που πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, δεν μένουν εκεί! Είτε γιατί τα κλείνουν ελλείψει κονδυλίων , είτε γιατί οι ίδιοι, αναζητώντας καλύτερη τύχη ή γνωστούς φεύγουν.. Ξεροσταλιάζουν στους δρόμους, μένουν σε παράγκες στα χωράφια, που -κι αν-εργάζονται, χωρίς στοιχειώδεις ανέσεις, κάνουν δουλειές του ποδαριού, φτωχοδιάβολοι των φαναριών, της ομπρέλλας στη βροχή, βορά στην όποια μαφία θα κερδοσκοπήσει, εις βάρος του κράτους και των φορολογουμένων . Προκαλούν την ανθρωπιά μας και μπερδεύουμε τις έννοιες φιλανθρωπίας και του δικαιώματος αντίστασης στην παράνομη εισβολή.. Σε άλλες εποχές ματώσαμε για να μην πατήσουν το έδαφός μας...
Αλλά πολλαπλασιάζονται και εκείνοι, που Κύριος Ίδεν πως, καταστρατηγώντας διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες θα έπρεπε να καταβάλλουν στην Ελληνική Πολιτεία εγγυητικές αρκετών χιλιάδων ευρώ, ανοίγουν καταστήματα, με ποικίλο εμπόριο και άγνωστο τζίρο. Πολλαπλασιάζονται και τα καταστήματα που διοχετεύουν έναντι αμοιβής, τα χρήματα κερδισμένα τίμια ή άδικα των παράνομων ή περίπου νόμιμων μεταναστών στις χώρες τους, εκτός ελέγχου Τραπέζης Ελλάδος..
Άξεστοι και αμόρφωτοι οι περισσότεροι, ζούν με δικούς τους Νόμους, λόγω θρησκείας και ασφαλώς αυτό θα προηγείται της υπακοής στους Νόμους και το Σύνταγμα της δικιάς μας πατρίδας. Δεν θα με τρόμαζε άλλοτε η χαώδης πολιτισμική διαφορά, αλλά έχουμε φθάσει σε οριακή κατάντια πολιτιστική οι ίδιοι και φοβάμαι, ότι δεν θα μπορέσουμε να αφομοιώσουμε όπως παλιά, στην μακραίωνα ιστορία μας, όλα αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία, που γίνονται Στοιχειά για το μέλλον μας και το παρόν μας αν κρίνουμε από τις ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου.....
Kύριοι πολιτικοί, πολύ θα ήθελα να σας διάβαζα στη βουλή τους μύθους του Αισώπου, έναν τουλάχιστον, ας πούμε
τον τρίτο από την παλιά μου ανάρτηση, για τον άνδρα που περιμάζεψε οχιά.. Πριν πάρετε αποφάσεις..

Ύστερον: Έπεσε στην αντίληψή μου το Δελτίο Τύπου της Ι.Μ.Πειραιώς, που αξίζει εκ του σοβαρού κειμένου του τον κόπο ανάρτησης και ανάγνωσης, άλλωστε γι αυτό πολεμήθηκε τόσο από τα Μ.Μ.Ε.



 Σημείωση δική μου:
Ευχαριστώ πολύ την κυρία Κατερίνα για την ευγενή της παραχώρηση να αναδημοσιεύσω το αρθρο της αυτό απο το καταπληκικό της ιστολόγιο ! 

Ι.Β.Ν.

3 σχόλια:

Μελίτη είπε...

Πολιτογράφηση μεταναστών είπατε; Εμ... εδώ σε θέλω κάβουρα!
Ποιός έχει "άντερα" στ' αλήθεια να πολιτογραφήσει και τους Γλύξμπουργκ μαζί με όλους τους άλλους;
Ή μήπως πολιτογραφούνται κατ' επιλογήν άτομα και δη τριτοκοσμικά προς "μέγα όφελος" της μάμα-Ελλάδας;
Για ποια ισότητα μιλάμε τότε;
Α.. μπα..Μόνο για τεράστια υποκρισία μιλάμε κι έτσι κουβέντα να γίνεται...

Ιωάννης είπε...

Καλημέρα Μελίτη μου !

...Δεν θέλει αντερα κάτι αλλα θέλει που αρχίζουν και αυτά απο "α" ,αλλά που να βρεθούν γενικώς...

...Και πάνε οι διεστραμμένοι "κοινωνικοί μόδιστροι" και ράβουν κάτι παντελόνια πολυ στενά ρε παιδί μου...
..που να μείνει χώρος...!
..ειναι -λέει-unisex...!

Καλή σου μέρα Μελίτη μου και καλό μήνα !

Ανώνυμος είπε...

owia favrx [URL=http://www.porntubescan.com]porn hub[/URL] jpdfsz d up t gsc