ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

12 Ιουνίου 2009

Πρωθυπουργός της Αυστραλίας : Αν δεν σας αρέσουμε , φύγετε !

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας κος Kevin Rudd

Καιρός να ξυπνήσουμε και να πούμε τις αλήθειες !!!!!

Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να προστατέψουν την χώρα τους. Δεν είμαστε μόνοι.

Ας το εκμεταλευτούμε καταλλήλως!!!!!

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους:

"Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι..." Είπε αυτό που ψιθυρίζουν οι Ευρωπαίοι αλλά δεν τολμούν να πούνε λόγω... δειλίας!! Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα!! Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.

Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών. Τα λόγια του ήταν :"Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του.

Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο.

Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε.

Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!"

Σημείωση δική μου:
..Και ο Ανθρωπος μιλάει για μια κουλτούρα δύο αιώνων και απαιτεί να την σέβονται. Οι δικοί μας εδώ οι "ανθυπομαλθακοί" δεν εχουν καμμιά απαίτηση για σεβασμό μιάς κουλρούρας και ενός πολιτισμού εικοσι πέντε, τουλάχιστον, αιώνων ; Για σκεφείτε το ! ! !
Μπράβο κ. Kevin, ως Ελλην, γεννημένος σε Χώρα με κουλτούρα και πολιτισμό, σε ευχαριστώ πολύ για τον τρόπο που λειτουργείς, μήπως σε ακολουθήσει και κανας αλλος !!!!
Ι.Β.Ν.

14 σχόλια:

Μελίτη είπε...

Μπράβο στον Αυστραλό, που έχει τα "κότσια" να πει την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους! Όχι μόνο επικροτώ αλλά και χειροκροτώ.
Μπράβο και σε σένα για την ανάρτηση!

Γιάννα είπε...

Εντυπωσιακά ειλικρινής και θαρραλέος, με σαφή πολιτικό λόγο, χωρίς να φοβάται οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.
Υπάρχει ανάλογος Έλληνας πολιτικός; Δύσκολο και σπάνιο, για να μην πω αδύνατον!
Μπράβο και σε σένα για την ανάρτηση!!!.

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ Σ'ΕΦΕΡΕ Ο ΔΑΡΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ,Κ ΕΝΩ ΣΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕ ΚΑΚΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΣΩΜΑ ,ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΦΙΛΙ ΣΟΥ ΜΥΡΩΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ 1930 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.........ΤΙΠΟΤΑ?

Katerina ante portas είπε...

Θέμα κουλτούρας, απλά και σπουδαία!

Ιωάννης είπε...

Καλημέρα Μελίτη μου !
Και σε σένα μπράβο , που εχεις το θάρρος να λές μπράβο !!!

Ιωάννης είπε...

Καλημέρα Γιάννα μου !
Σε ευχαριστώ πολύ !
Αλλά ποιό πολιτικό κόστος να φοβηθεί;
Ποιός θα τον τιμωρήσει και γιατί;
Επειδή προστατεύει τη χώρα του και την κουλτούρα του;
Πιστεύεις στ' αλήθεια οτι θα βρισκότανε συγγενής ασθενούς που θα κατηγορούσε γιατρό για ακρωτηριασμό στην προσπάθειά του να σώσει τον ανθρωπό τους;
Πιστεύεις οτι θα υπήρχαν νοήμονες που θα κατηγορούσαν την οποια κυβέρνηση που θα "απέδιδε" και πάλι την Ελλάδα στους Ελληνες;
Το ξέρεις οτι κοντεύουμε να καταντήσουμε, στο ονομα της οποιας θολοκουλτούρας και σκοπιμότητας , η χλεύη των ευτελών; ! ! ! !
Τι στο διάολο , ολα τα παντελόνια "κούφια" ειναι στο υψος του καβάλου;
Βοηθείστε και σείς οι υπέροχες γυναίκες τους αντρες του περιβάλλοντός σας να ανακτήσουν ...το ειδικό τους βάρος !
Ο ρόλος σας αυτός θα ειναι καθοριστικός..σε πολλά επίπεδα !

Ιωάννης είπε...

Ιωάννη μου αγαπητέ !
Καταπληκτικό και το επίγραμμα του Κ.Παλαμά για τον Αθανάσιο Διάκο και η ρήση της Βούλας Πατουλίδου για την Ελλάδα..
Μόνο που και τα δυό ειναι σε παρελθόντα χρόνο...
Τώρα τι γίνεται ;

Ιωάννης είπε...

Κυρία Κατερίνα μου καλή σας μέρα !
Τι ακριβώς θέλει να πεί ...ο ποιητής;
Οτι δηλαδή ειναι θέμα "κουλτούρας" το πως αντιλαμβάνεται κανείς την κουλτούρα;
Και 'κείνες οι (ευλογη)..μένες "σταθερές" που πήγανε ;
Η θα βγάλουμε μέσο ορο απο ετερόκλητες...θολοαπόψεις ;!!
Περιμένω την απάντησή σας...

zoyzoy είπε...

Πράγματι πολύ ξεκάθαρη θέση για ένα πολιτικό!Οι δικοί μας είναι της άποψης "ήξεις αφήξεις" και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

Ανώνυμος είπε...

Και όπως λένε και οι Αμερικανοί"the truth will set us free"...Ο φόβος το να μας πούνε ρατσιστές μας αποτρέπει από το να εκφραζόμαστε ελεύθερα,και μάλλον ξεχνάμε (ταλέντο των ελλήνων η λήθη),"συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελεύθερα και αληθινά"...

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν το υιοθετούμε πια,μάλλον είμαστε αρκετά απορροφημένοι με τον καλλωπισμό της ακοής,θέλω να πώ πως το να χαϊδεύουμε τα αυτιά των άλλων έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας και αγνοούμε πως μόνο εις βάρος μας καταλήγει...

Κατερίνα Κ.

Υ.Γ:Πόσες πετρούλες πρέπει να πετάξουμε στη λίμνη για να γίνει κύμα γιατί προφανώς οι δικές μας δεν φτάνουν...

Ιωάννης είπε...

Σας περίμενα κυρία "ΖΖ" και ηθελα τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ που την καταθέσατε, εστω και με εμμεσο τρόπο, για μένα ειστε σαφής...
Σας ευχαριστώ πολύ !

Ιωάννης είπε...

Κατερίνα μου καλησπέρα !
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου !
Ειναι καταπληκτικό !
Ναι, εχεις δίκιο , μας αρέσει να μας χαϊδεύουν τ' αυτιά και ξεχάσαμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να αντιδρούμε, αλλά αισθημα κινδύνου δεν υπάρχει; Εδώ μιλάμε για πρόβλημα τεράστιο !
Και απο ποιούς φοβόμαστε, αλήθεια, να μην μας πούν ρατσιστές;
Σε ενδιαφέρει τι θα πεί ο επίδοξος θύτης μας(εκούσιος η ακούσιος )και οχι πως θα προστατευθούμε απ' αυτόν;
Αυτή ειναι η αλήθεια Κατερίνα μου και λέγοντάς την: as you say , I feel free !

zoyzoy είπε...

Παρακαλώ περάστε να πάρετε το βραβείο σας!

Ιωάννης είπε...

Κυρία "ΖΖ' καλησπέρα !
Σας ευχαριστω πολύ για την ευγένειά σας και για το "βραβείο" που μου δώσατε !
Να ειστε πάντα καλά, σας ευχαριστώ θερμά !