ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

11 Ιανουαρίου 2010

Η Ψήφος στους Μετανάστες ισούται με "Πραξικόπημα"

Στους πρώτους μήνες της μεταπολίτευσης ένα από τα πρώτα σωστά μέτρα που ελήφθησαν ήταν και η πρόβλεψη ενσωμάτωσης στην νομοθεσία, της υποχρέωσης που είχε -και συνεχίζει να έχει βεβαίως- ο κάθε Έλληνας πολίτης να υπερασπίζεται την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος καθώς και την παρεμπόδιση της οιασδήποτε συνταγματικής εκτροπής.  Και είναι αυτό υποχρέωση, δεν είναι απλά  μόνο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών.
Σήμερα, η νέα «Ελληνική» κυβέρνηση, μέσα από τα πολλά και σημαντικά οικονομικά ή κοινωνικά ή και εθνικά προβλήματα, αυτό που έκρινε ως το πλέον σημαντικό ήταν η απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες. Μετανάστες που λαθραίοι είναι στη συντριπτική πλειοψηφία, άσχετα αν με τους νόμους Παυλόπουλου βαφτίστηκαν μαζικά ως νόμιμοι όπου και παρατηρείται το παράδοξο οι παράνομες πράξεις να παράγουν νόμιμα αποτελέσματα.
Ωστόσο ας ξαναθυμηθούμε την υποχρέωση που έχει ο Έλληνας πολίτης να χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό μέσο αντίστασης στην όποια συνταγματική εκτροπή.  Και αυτό γίνεται περισσότερο απαραίτητο, από τη στιγμή που προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ δεν προέβη σε καμία σχετική δημόσια ενημέρωση γι΄αυτό το θέμα. 
Απέκρυψε το ΠΑΣΟΚ τις προθέσεις του και τοιουτοτρόπως παραπλάνησε τον ελληνικό λαό.  Κυρίως όμως νοθεύει συνειδητά το πολίτευμα σε βαθμό τόσο σημαντικό, εφόσον ως κυβέρνηση με εξουσιοδότηση τετραετίας και μόνον επηρεάζει τη ζωή μελλοντικών αγέννητων σήμερα ελλήνων. 
Κάποιοι βεβαίως θα μπορούσαν να  ισχυριστούν ότι η οποιαδήποτε πολιτική πράξη μιας κυβέρνησης ενδεχομένως να επηρεάσει το μακρινό μέλλον. Ωστόσο κάτι τέτοιο ως αποτέλεσμα θα συνέβαινε ασυνείδητα και θα ήταν βεβαίως τυχαίο αλλά κυρίως και αναστρέψιμο. Εδώ όμως σε αυτή την περίπτωση έχουμε μία συνειδητή κυβερνητική απόφαση στο να δοθεί ψήφος σε ανθρώπους που δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας και με βάση το ισχύον σύνταγμα δεν το έχουν ως δικαίωμα ενώ παράλληλα είναι αυτή η πράξη απολύτως μη αναστρέψιμη.  
Για όλα αυτά θα πρέπει απαραίτητα να αποφασίσουν οι Έλληνες.  Για όλα αυτά, θα πρέπει να γίνει Δημοψήφισμα. Όταν στην Ελβετία γίνεται δημοψήφισμα για τους μιναρέδες, εδώ στην Ελλάδα οι «δημοκράτες» πολιτικοί μοιράζουν με στόμφο οφίτσια και δικαιώματα ωσάν να είναι αυτή η χώρα καπετανάτο τους.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Ειδάλλως όλοι έχουμε υποχρέωση και θα πρέπει να δηλώσουμε από τώρα την νόμιμη επιφύλαξη μας ώστε να απαιτήσουμε την συνδρομή της δικαιοσύνης για ότι αρνητικό ήθελε μας συμβεί στο μέλλον από αυτό το γεγονός. 

Αρθρο: Hellas On The Web

Δεν υπάρχουν σχόλια: