ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

23 Μαρτίου 2009

Σας ευχαριστούμε πολύ ! ! !

ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ "ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ! ! !


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ"
Ι.Β.Ν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ακόμα μια φορά γι αυτά που διαβάζουμε μέσα από το ιστολόγιό σου.Ευτυχώς που κάποιοι σαν κι εσένα (λίγοι δυστυχώς)μας θυμίζουν οτι όλοι αυτοί μας χάρισαν την ελευθερία που τώρα απολαμβάνουμε,μη εκτιμώντας την όσο θα έπρεπε.Όσο για τους νέους,υπάρχουν (πάλι δυστυχώς) αρκετοί που πιστεύουν οτι ο Διάκος και ο Καραϊσκάκης πολέμησαν"κάπου το 40"...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γωγώ μου και Χρόνια Πολλά για τη διπλή και μεγάλη γιορτή που ειναι σήμερα !
Οσο για τους μαθητές που λές, χθές ακουσα απο μαθητή να λέει οτι τον Εθνικό μας Υμνο τον εγραψε κάποιος Γαρίδας η κάπως ετσι τέλος πάντων που μοιάζει με ψάρι....
Καμάρι η μάνα του και η δασκάλα του ε; ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου φίλε.
Πού φτάσαμε λοιπόν! Αυτή είναι η νέα σοδειά της πατρίδας που υποτίθεται θα πολεμίσει αν ποτέ παραστεί ανάγκη? Ο Εθνικός Ύμνος για την νεολαία κατάντησε να είναι κάτι που θυμίζει κάποιο είδος ψαριού? Αλλά πώς να ξέρουν κάτι περισσότερο αφού έχει πάψει να ακούγεται ακόμα και στα σχολεία? Όσο για τις παρελάσεις, για μέν τα αγόρια είναι "χαβαλές" για δέ τα κορίτσια επίδειξη καυτής μίνι φούστας!!!
Παρακμή και ηθικός ξεπεσμός.