ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

28 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος Ηλείας ο ΠΦΟ Πανόπουλου !

Ο Π.Φ.Ο. Πανόπουλου αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά Κυπελλούχος Ηλείας αφού επικράτησε εύκολα 3-0 της Ολυμπιάδας Γουμέρου.
Τα γκολ του τελικού πέτυχαν ο Γκέρτσος στο 10’ με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ, ο Βλαχόπουλος στο 45΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Γκέρτσου, Ντάλλα και Βλαχόπουλου με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ολυμπιάδας και ο Μοσχογιάννης στο 90΄ με σουτ μέσα από την περιοχή.

O αγώνας ήταν πολύ καλός και πρέπει να δωθούν  συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που σεβάστηκαν τον θεσμό και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. 
Οι συνθέσεις.
ΠΦΟ Πανόπουλου (Aθανασόπουλος) : Αγγελάκος, Δαλαβούρας, Ραμαντάς, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Σπηλιόπουλος, Nτάλλας, Μπρης, Γκέρτσος, Βλαχόπουλος, Χρονόπουλος Ν.
 Ολυμπιάδα Γουμέρου (Ρουμελιώτης & Αγγελόπουλος) : Φωτακόπουλος Π, Μπίρμπας, Κολοβάδης Γ. Τσάμπρας, Φωτακόπουλος Ι, Φωτακόπουλος Π, Κολοβάδης Δ, Ασημακόπουλος Ι, Αγγελόπουλος, Γκάτσης, Νικολόπουλος.

Σημείωση δική μου:
Μπράβο παιδιά και για το αποτέλεσμα και για το ηθος σας ! Εχει δίκιο ο Γιώργος ο Πανόπουλος που εχει κάνει σύνθημά του : 
"Μέσα στα βουνά στην Ορεινή Ηλεία διδάσκουμε ποδόσφαιρο με ήθος και παιδεία !"
Ι.Β.Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: