ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

29 Ιανουαρίου 2009

Ο σημαντικότερος αριθμός που θα συζητηθεί εδώ είναι ο αριθμός πορείας της ζωής.


...Ο αριθμός της πορείας ζωής είναι το άθροισμα των αριθμών που συναποτελούν την ημερομηνία γέννησης. Αντιπροσωπεύει ποιός είστε και τα εγγενή γνωρίσματα που θα φέρετε σε ολόκληρη τη ζωή σας. Ο σημαντικότερος αριθμός που θα συζητηθεί εδώ είναι ο αριθμός πορείας της ζωής.Ο αριθμός αυτός καθιερώνεται από την ημερομηνία γέννησης. Κατ' αρχάς, μετατρέψτε το μήνα σε έναν απλό αριθμό ή έναν κύριο αριθμό (πχ. ο Νοέμβριος παραμένει 11 και όχι 2).

Κατόπιν μετατρέψτε την ημέρα της γέννησης σε απλό αριθμό ή έναν κύριο αριθμό. Έπειτα, προσθέστε τα συνολικά ψηφία του έτους και μετατρέψτε αυτό το ποσό σε ένα απλό ψηφίο ή έναν κύριο αριθμό. Τα μεμονωμένα ψηφία που αντιπροσωπεύουν το μήνα, την ημέρα, και το έτος, προστίθενται έπειτα μαζί, ανάλογα με τις ανάγκες για να μειώσουν το ποσό άλλη μια φορά σε έναν απλό αριθμό 1 μέχρι 9, ή σε κύριο αριθμό 11 ή 22 .

Οι κύριοι αριθμοί, ως συστατικά της ημερομηνίας ή ως τελικό αποτέλεσμα, δεν μειώνονται περαιτέρω.Παράδειγμα: Εάν ένα πρόσωπο γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1972 (10-23-1972 *), προσθέστε το μήνα 10 (που μετατρέπετε σε 1) στην ημέρα 23 (που μετατρέπεται 5) συν το έτος 1972 (που γίνεται 19, έπειτα 10 και τελικά 1**).

Κατά συνέπεια, το σύνολο του μήνα, της ημέρας, και του έτους είναι 1+5+1. Αυτή η ημερομηνία είναι ο αριθμός 7.* Να είστε βέβαιος ότι προσθέτετε το πλήρες έτος και όχι μόνο τα τελευταία δύο ψηφία, δηλ. το 1969 και όχι 69,** για κάποιους λόγους, αυτό το βήμα αγνοείται συχνά όταν το σύνολο είναι 10. 1+0=1Διαβάστε για τον αριθμό της ζωής σας:1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 11 | 22

(1) Ο αριθμός 1 σας χαρακτηρίζει με ατομιστικές ενέργειες, είσαστε εγωιστές, ανεξάρτητοι και έχετε ανάγκη για προσωπική επιτυχία. Ο σκοπός σας στη ζωή σας είναι να γίνετε ανεξάρτητοι. Θα λάβετε δύο μαθήματα ζωής, πρώτον να στέκεστε στα πόδια σας & να μην εξαρτάστε από εξωτερικούς παράγοντες. Δεύτερον, ενώ είστε ανεξάρτητοι πρέπει να μάθετε να είσαστε και ηγέτες. Πολλοί από τους στρατηγούς, τους διευθυντές μεγάλων εταιρειών, τους πολιτικούς ηγέτες, είναι άνδρες και γυναίκες που έχουν τον αριθμό 1 στην πορεία ζωής τους. Ο αριθμός 1 σας βοηθά να γίνετε ένας επιτυχημένος ηγέτης, όχι όμως καλός οπαδός. Αυτοί που έχουν τον αριθμό 1 ως πορεία ζωής βρίσκονται σε περιβάλλον που είναι, ή φαίνεται να είναι, δύσκολο να υπερνικηθεί για την απόκτηση της ανεξαρτησίας.Τα θετικά γνωρίσματα που σας δίνει ο αριθμός 1, είναι η μεγάλη εσωτερική δύναμη που σας κάνει δραστήριους υπερκινητικούς και αθλητικούς. Είσαστε εφευρετικός, με καινοτόμες ιδέες. Είσαστε ισχυρογνώμων και θέλετε να περνάει η άποψη σας, βέβαια προσπαθείτε πάντα να την δικαιολογείτε με επιχειρήματα. Είσαστε φιλόδοξοι και ικανοί να αντεπεξέλθετε σε διάφορες επιχειρηματικές δυσκολίες.Τα αρνητικά γνωρίσματα του αριθμού 1 είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε πολύ έντονα την καταπάτηση των δικαιωμάτων σας, να αισθάνεστε ότι εξαρτάστε από κάποιο παράγοντα, που στο τέλος μπορεί να μην είναι καν αλήθεια. Αυτό το γεγονός θα σας κάνει να είσαστε εγωιστής, ανυπόμονος, επιφυλακτικός, ισχυρογνώμων.

(2) Οι θετικές ιδιότητες του αριθμού 2 προσδίδουν εξαιρετικά ευαίσθητους ανθρώπους που τους διακατέχει ισορροπία και δικαιοσύνη. Έχετε το χάρισμα να βλέπετε το πρόβλημα από όλες τις πλευρές και πολλοί είναι αυτοί που σας θέλουν ως διαμεσολαβητή. Είστε διπλωματικοί, ειλικρινείς και δίκαιοι, όταν επιλύετε κάποιο θέμα είσαστε αμερόληπτοι και ενδιαφέρεστε για το γενικό καλό και συμφέρον. Είσαστε διακριτικοί και ευγενικοί. Δεν μπορείτε να ηγηθείτε μιας ομάδας αλλά μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε την ισορροπία και την αρμονία ανάμεσα στα μέλη της.Σας αρέσει η ρουτίνα, η συλλογή αντικειμένων, και η οργάνωση σε οτιδήποτε κάνετε.Τα αρνητικά του αριθμού 2 είναι η παθητικότητα που σας προσδίδει και γενικά η απάθεια, λήθαργος σε σημαντικά προβλήματα. Είσαστε γενικά απαισιόδοξοι και δεν ολοκληρώνετε εύκολα ότι έχετε ξεκινήσει. Δεν είσαστε οπαδοί του ανταγωνισμού, δεν ανήκετε στο επιχειρησιακό κόσμο ή στο εμπόριο.

(3) Ο αριθμός 3 είναι αυτός που προσδίδει την κοινωνικότητα, τη δημιουργικότητα. Οι περισσότεροι διασκεδαστές στο κόσμο έχουν τον αριθμό 3 σαν πορεία ζωής. Έξυπνοι, ζωηροί, άνθρωποι σπινθηροβόλοι, αισιόδοξοι. Ταλαντούχοι στο λόγο & στο γράψιμο. Έχετε σκοπό στη ζωή σας να επιτύχετε, να αποδείξετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο στο περιβάλλον σας. Είσαστε ζεστοί άνθρωποι, φιλόξενοι, φιλικοί, κοινωνικοί, δεινοί ομιλητές. Ταυτόχρονα έχετε το χάρισμα του καλού ακροατή. Η ζωή σας τείνει να είναι υπερβολικά θετική, έχετε άριστη διάθεση. Αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά τις δυσκολίες που εμφανίζονται στη ζωή σας και αυτό γιατί αναγνωρίζετε εύκολα τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Έχετε επίγνωση των συναισθημάτων σας. Δεν ανησυχείτε για το αύριο και ζείτε στο μέγιστο κάθε στιγμή της.Τα αρνητικά στοιχεία του αριθμού 3 είναι ότι σας κάνει έναν κακό διαχειριστή χρημάτων, σπάταλο. Είσαστε τόσο θετικοί και ευχαριστημένοι με τη ζωή σας που γίνεστε επιπόλαιοι και επιφανειακοί. Μπορεί να χάσετε το σκοπό σας και να μην φτάσετε στο τέλος του στόχου σας. Είσαστε υποχωρητικοί, κάτι που δεν είναι πάντα αρνητικό, ανυπόμονοι, επικριτικοί με άλλους, αδιάλλακτοι και τέλος υπερβολικά αισιόδοξοι.Γενικά έχετε περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο.

(4) Ο αριθμός 4 σας προσδίδει αξιοπιστία, πρακτικότητα. Είσαστε προσγειωμένα άτομα και οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κοινωνίας. Ο σκοπός σας είναι να εκτελείτε διαταγές και να φέρετε εις πέρας κάθε πρόβλημα και εντολή που έχετε λάβει. Είσαστε άριστος διοργανωτής, οργανώνετε την ομάδας σας, βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία από ότι οι υπόλοιποι της ομάδας σας και με ευκολία μπορείτε να τους δώσετε κατευθύνσεις.Είσαστε πιστοί στις ιδέες σας, οικογενειάρχες, αξιόπιστοι ως επιχειρηματίες και ως συνεργάτες. Έχετε λίγους φίλους, άλλα είσαστε πολύ κοντά σε αυτούς και σας εμπιστεύονται. Ο αριθμός 4 παίρνει χαρακτηριστικά από τη Γη, έτσι και εσείς κερδίζετε τη δύναμη της γης.Έχετε υπομονή και αφιερώνεστε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.Η αρνητική πλευρά του αριθμού 4 είναι ότι σας κάνει υπερβολικά δογματικό, αδιάλλακτος ενώ γίνεστε κατασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη της ομάδας σας όταν σας διακατέχει ο πανικός. Συχνά δεν βλέπετε τις ευκαιρίες που μπορεί να έχετε στη ζωή σας γιατί τις βλέπετε επιφανειακά.

(5) Ο αριθμός 5 σας δίνει την ικανότητα να είσαστε ευπροσάρμοστοι, τολμηροί και προοδευτικοί.Ψάχνετε να βρείτε τις απαντήσεις από πολλούς παράγοντες και δεν εφησυχάζετε αν δεν είσαστε 100% σίγουρος για τη ορθότητα της απάντησης. Είσαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Μπορεί να παρακινήσετε το πλήθος στη επίτευξη του σκοπού, να παρασύρετε την ομάδα στην επιτυχία ή στην αποτυχία. Αγαπάτε τη περιπέτεια και τα ταξίδια. Είσαστε φιλόδοξοι άλλα δεν ξέρετε ακριβώς τι ιζητάτε στη ζωή σας. Είσαστε ξένοιαστοι, ζωντανοί, ανησυχείτε για το αύριο. Αποφύγετε τους ανθρώπους που είναι πολύ σοβαροί και απαιτητικοί.Η αρνητική πλευρά του αριθμού 5 είναι ότι σας κάνει να είσαστε κλειστός σε νέες ιδέες, ανεύθυνοι στον επαγγελματικό τομέα. Πολύ δύσκολα ξεχωρίζετε τα πραγματικά συναισθήματα που κρύβουν οι γύρω σας.

(6) Ο αριθμός 6 προσδίδει ισχυρή αίσθηση ευθύνης. Είστε ιδεαλιστές και θέλετε να αισθάνεστε χρήσιμοι. Είσαστε αυτοί που θα συμβουλέψετε, θα υποστηρίξετε και θα κατευθύνετε στο σωστό δρόμο το περιβάλλον σας. Δείχνετε οίκτο, είσαστε συμπονετικοί, γενναιόδωροι. Χαρακτηριστικά σας είναι η φιλοφρόνηση, η ισορροπία, η κατανόηση. Αν είσαστε σε νεαρή ηλικία διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει χάσμα γενεών καθώς η ωριμότητα σας είναι αξιοθαύμαστη. Είστε ρεαλιστές, αγαπάτε τη ζωή, και θεωρείτε ότι το σημαντικότερο πράγμα για εσάς είναι η οικογένεια, το σπίτι και οι φίλοι σας.Τα λίγα αρνητικά που σας παράγει ο αριθμός 6 είναι ότι γίνεστε σκλάβος σε ευθύνες που σας βάζουν άλλοι. Μην είσαστε τόσο επικριτικός με τους άλλους και με τον εαυτό σας. Είσαστε υπερβολικοί στις πράξεις σας.

(7) Ο αριθμός 7 προσδίδει μια ειρηνική στοργική ψυχή. Θέλετε να αποκομίζετε όλη τη γνώση από οποιοδήποτε θέμα μελετάτε. Φιλομαθείς, επιστήμονες-εφευρετικοί, διανοούμενοι, δεν δέχεστε μια θεωρεία αν δεν την εξακριβώσετε εσείς οι ίδιοι. Ο αριθμός 7 είναι πνευματικός αριθμός. Χρειάζεστε αρκετό χρόνο για να νιώσετε και να αισθανθείτε τις εσωτερικές σας ανησυχίες και σκέψεις. Αντιπαθείτε τα πλήθη, το θόρυβο. Είσαστε λεπτομερείς και ακριβείς στην εργασία σας. Τελειομανείς, αξιολογείτε τις καταστάσεις γρήγορα και με καταπληκτική ακρίβεια.Στηρίζεστε σε μεγάλο ποσοστό στην εμπειρία σας και τη διαίσθησή σας, παρά σε συμβουλές τρίτων. Μπορείτε εύκολα να διακρίνετε πότε κάποιος είναι ανειλικρινής και ψεύτης. Δεν έχετε πολλούς φίλους. Δεν είσαστε κοινωνικός, είσαστε επιφυλακτικός.Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του αριθμού 7 είναι ότι σας κάνει να είσαστε απαισιόδοξος, μυστικοπαθής, εριστικός, εγωιστής. Αν έχετε κάποια από αυτά τα γνωρίσματα δύσκολα μπορείτε να τα "ξεφορτωθείτε". Δεν υπάρχει σταθερότητα στα συναισθήματα σας.

(8) Ο αριθμός 8 σας προσδίδει αγάπη για τα υλικά αγαθά. Είσαστε ισχυροί βέβαιοι και οικονομικά επιτυχημένοι, ανεξάρτητοι και ανταγωνιστικοί. Δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, και ακολουθείτε τη ρουτίνα που έχετε όμως οι ίδιοι δημιουργήσει. Με σκοπό την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οργανωτική σας ικανότητα. Ο αριθμός 8 σας σας βοηθά να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες του επιχειρηματικού κόσμου. Η ανταγωνιστικότητα σας καθώς και η δυνατότητα σύλληψης διαφορετικών καινοτόμων ιδεών σας κάνουν πρωτεργάτες και καθοδηγητές στην εργασία σας. Είσαστε θαρραλέοι, έτοιμοι να υποστηρίξετε τις πεποιθήσεις σας που ποτέ δεν κρύβετε.Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του αριθμού 8 είναι ότι σας κάνει δικτατορικούς, και σας υποκινεί να καταστέλλετε τον ενθουσιασμό της ομάδας. Τα υλικά αγαθά γίνονται πρωταρχικός σας στόχος, ξεχνώντας ίσως και την οικογένεια. Ο σκοπός σας για την απόκτηση υλικών αγαθών μπορεί να σας αποξενώσει ή απομονώσει, αν δεν το μετριάσετε.

(9) Ο αριθμός 9 προσδίδει οίκτο, γενναιοδωρία και ανθρωπισμό. Θέλετε πάντα να βοηθάτε τους αδύναμους και τους λιγότερο τυχερούς. Είσαστε ευαίσθητοι και αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας.Θα γινόσασταν καλός δικαστής, πνευματικός ηγέτης, γιατρός, εκπαιδευτικός. Δεν δίνετε έμφαση στα υλικά αγαθά αν και στη πορεία της ζωής σας θα κερδίσετε αρκετά. Κάποιες φορές θα αισθανθείτε ότι σας χρησιμοποιούν για να κερδίσουν από την καλοσύνη και τη συμπονετικότητά σας. Έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες μέσω της ζωγραφικής, της συγγραφής, της μουσικής ή άλλων μορφών τέχνης. Ταιριάζετε περισσότερο με επαγγέλματα που έχουν σχέση με την εξυγίανση της ψυχής και του σώματος του ανθρώπου (γιατροί - πνευματικοί ηγέτες) και όχι με επαγγέλματα σχετικά με το εμπόριο και τις επιχειρήσεις γενικότερα.Κάνετε φίλους πολύ εύκολα γιατί είσαστε ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. Είσαστε καλός συνομιλητής καθώς έχετε το χάρισμα να κατανοείτε τα προβλήματα των άλλων. Το ενδιαφέρον σας για τους ανθρώπους τείνει να σας καταστήσει αρκετά κοινωνικούς. Το περιβάλλον σας συμπαθεί γιατί είσαστε συμπονετικός, ανεκτικός και ευρέων αντιλήψεων άνθρωπος.Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του αριθμού 9 είναι ότι είσαστε ρομαντικοί και χάνεστε στην αγάπη και στο πάθος. Επιλέξτε ο συνεργάτης σας ή ο σύντροφός σας να μην έχει πρωταρχικό σκοπό τα υλικά αγαθά. Ο δρόμος προς την επιτυχία στους διάφορους τομείς της ζωής, κακά τα ψέματα, είναι δύσκολος όταν το κυρίως όπλο σου είναι η ευσπλαχνία και η καλοσύνη. Στις ημέρες μας λίγοι είναι αυτοί που την εκτιμούν.

(11) Ο αριθμός 11 συνδέεται με την πνευματική συνειδητοποίηση. Σαν ένας από τους δύο κύριους αριθμούς, προσδίδει εξαιρετική διαίσθηση, πρωτοποριακό πνεύμα. Είσαστε ιδεαλιστές & καλλιεργημένοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σας κάνουν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο, δυναμικό και ικανό να προσφέρει στη κοινωνία. Είσαστε βαθυστόχαστο άτομο, με εφευρετικό μυαλό. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα.Τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο αριθμός 11 είναι ότι είσαστε νευρικοί, περιμένετε πολλά από τον περιβάλλον σας, οικογένεια, σχέση, φίλους. Είσαστε κυκλοθυμικοί, ευέξαπτοι. Δεν λαμβάνετε εύκολα αποφάσεις. Ανησυχείτε και δυσαρεστήστε εύκολα με τη πρόοδο της προσωπικής σας ζωής. Είσαστε ονειροπόλοι, συχνα χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας και δεν ξεχωρίζετε το πραγματικό από το φανταστικό. Μπορεί να μην είσαστε ηγέτης αλλά είσαστε οραματιστής

(22) Ο αριθμός 22 είναι ο ισχυρότερος όλων των υπολοίπων αριθμών. Είσαστε προικισμένα με τόσες δυνατότητες που μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά στη πορεία της ζωής σας. Οι δυνατότητες σας αυτές, με τη σωστή παιδεία θα σας κάνουν ένα πολύ αξιόλογο άνθρωπο και στυλοβάτη της κοινωνίας που ζείτε. Είσαστε ιδεαλιστές, έχετε την ικανότητα να αναλαμβάνετε μεγαλοπρεπή σχέδια και τα φέρνετε εις πέρας. Εργάζεστε για το γόητρο και την υστεροφημία. Βλέπετε τους στόχους και τις υποχρεώσεις σας με συναισθηματικό αλλά ελεγχόμενο τρόπο.Δεν υπάρχουν πολλά αρνητικά στοιχεία σε άνθρωπους που τους οδηγεί ο αριθμός 22. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του κύριου αριθμού 22 είναι ότι μπορεί να είσαστε δικτατορικοί, αναίσθητοι και δεσποτικοί. Είσαστε ευσυγκίνητοι, που αν αυτό μετριαστεί τότε θα επιτύχετε στον επιχειρησιακό κόσμο. Κοιτάτε πολύ περισσότερο την απόκτηση των υλικών αγαθών παρά την οικογένεια. Όμως παρ' όλα αυτά ότι κάνετε το κάνετε όχι μόνο για το δικό σας καλό αλλά και για το κοινό καλό. Σας οδηγεί ο πιο ισχυρός αριθμός, μην του μπείτε εμπόδιο στο να σας καθοδηγήσει προς την επιτυχημένη πορεία στη ζωή σας.

Πηγή: e-magazino.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: