ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ !

22 Σεπτεμβρίου 2010

Καημένη "Ψωροκώσταινα", τι σου 'μελε να πάθεις !...

Ας υποθέσουμε οτι:
Το κάρο , ή επι το κομψότερον το αμάξιον,  ειναι η Ελλάδα !
Ο γάϊδαρος ειμαστε εμείς ,ολοι σχεδόν ,οι Ελληνες..οι ζευγμένοι με τα τόσα βάρη και με το μαγγανοπήγαδο...της εργασίας...που θα τραβάει σε βάθος χρόνου !
Το φορτίο ειναι οι ατασθαλίες, οι κλοπές, οι απάτες ,οι καταχρήσεις,οι κομπίνες,  τα σκάνδαλα , η κακοδιαχείριση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που μας φορτώσατε...
..ολοι εσείς οι καλοπερασάκηδες, ανήθικοι, ασυνείδητοι , ανεπάγγελτοι, απάτριδες,συνδικαλιστάδες ,τεμπέληδες ,πολιτικοί ,μεγαλοδημοσιο-γράφοι, υψηλόβαθμοι δημόσιοι υπάλληλοι και λοιποί παρατρεχάμενοι !
Να εύχεστε να ...ψοφήσουμε κρεμασμένοι εκεί πάνω ,ομηροι του αβάσταχτου φορτίου σας, γιατί ετσι και κοπεί καμμιά ίγκλα (ιμάντας) ή γίνει κανα θαύμα και ...ξαναπατήσει ο " γάϊδαρος" στα πόδια του, μαύρο φίδι που σας εφαγε ! ! !
Αχρείοι, μας καταντήσατε να γίνουμε η χλεύη των ευτελών !

Ι.Β.Ν.

Υγ. Ακου εκεί, τα λεφτά τα φάγαμε μαζί !

2 σχόλια:

Βίκυ είπε...

Εγώ ξέρω να πω,
πως χρειάζεται ένα γερό χέρι ξύλο στους αυθάδεις και σε κάθε κτηνο-κατεργάρη που κοιτάει να ενοχοποιήσει τον απλό μεροκαματιάρη που χύνει ένα κουβά ιδρώτα να βγάλει το ψωμάκι του, και να τον εξισώσει με τα αρπακτικά της πολιτικής κονίστρας, δηλαδή με τα μούτρα τους.
Από πού και ως πού τα φάγαμε μαζί ρε φίλε; Από της συκιάς το γάλα; Όταν έχτιζες εσύ τις βιλίτσες σου με τα απαστράπτοντα μάρμαρα, με είχες πρωτομάστορα στις κλεψιές σου;
Λίγο φιλότιμο να είχανε αυτοί οι πολιτικάντηδες δεν θα το άνοιγαν το ρημαδόστομά τους να μιλούσανε και μάλιστα να συνάδουν εν χορώ! Πού ακούστηκε ρε τέτοιο θράσος;;;!!!!
Αλλά έλεγαν οι αρχαίοι ημών: "Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή".
Όπερ μεθερμηνευόμενον: Χοντρά μούτρα, χοντρή υπόληψη...
Όπως έλεγε και η σοφή γιαγιά μου...

Ιωάννης είπε...

Καλημέρα Βίκυ μου !
Καταπέλτης το σχόλιό σου !
Ετσι χρειάζεται να τους τα λέμε, οχι πως θα ενοχληθούν, αλλά οταν φωνάζει ο νοικοκύρης ισως -απο δω και πέρα -να συμμαζευτούν λίγο οι κλέφτες , που δεν αφήσανε στην Ελλάδα ουτε καντηλήθρα...

Την καλημέρα μου !